top of page
  • Writer's pictureJenny o'dell

LES VINYES DEL GARRAF

Updated: Dec 26, 2023

Les vinyes del Garraf són un tresor ocult entre els turons que s'estenen cap al mar. Des de la distància, les fileres de vinyes semblen petites taques de verd, però a mesura que t'hi acostes, la verdor es converteix en un mar de fulles que onegen suaument amb la brisa del Mediterrani.

En caminar entre les vinyes, el silenci es fa ressò a les teves orelles i et sents transportat a un món de tranquil·litat i serenitat. L'olor de terra i el raïm fresc es barreja a l'aire i t'embriaga els sentits. Al Garraf, cada estació de l'any té el seu propi encant, des de l'aroma dolça de les flors a la primavera fins als tons daurats de les fulles a la tardor.



Foto: Josep Estrada Raventós



La història d'aquestes vinyes es remunta segles enrere, quan els antics van plantar els primers ceps. Des de llavors, les vinyes han crescut i s'han desenvolupat, transmetent el seu saber fer de generació a generació. Cada celler té la seva pròpia tècnica i secrets que han estat perfeccionats al llarg del temps.

Però la bellesa de les vinyes del Garraf no sols rau en la seva història i tradició, sinó també en la seva capacitat per produir alguns dels vins més exquisits de la regió. Cada glop d'un vi del Garraf és com un viatge pels camps i les muntanyes que envolten la regió, ple de matisos i sabors que us porten a través d'una experiència sensorial única.


En definitiva, les vinyes del Garraf són un tresor per a aquells que busquen un moment de pau i tranquil·litat en un món frenètic. Amb la seva bellesa esglaiadora, la seva història rica i els seus vins exquisits, les vinyes del Garraf són una visita obligada per a qualsevol amant del vi o de la natura.




5 views0 comments
bottom of page