top of page

PRESENTACIÓ

A l'estiu del 2020, vam començar a observar canvis en els costums dels nostres veïns i veïnes i vam decidir fer estudis en relació amb ells.

Comencem llavors a fer sondejos d'opinió, proves pilot i difusió per comunicar aquests canvis al nostre entorn més immediat.

Certs valors fonamentals es van veure reflectits alhora a l'ús de la bicicleta: mediambientals, socials, cívics i ètics amb el qüestionament de tots ells. Ens preguntem doncs si el món de la bicicleta podria servir com a eina de canvi gradual per reeducar-nos en aquests valors.

D'aquesta manera al Garraf començàvem a perfilar-nos cap a la Iniciativa EntreBicis parlant d'Educació popular activa a una comarca on mai no s'ha perdut el costum de fer ús de la bicicleta.

Al Garraf destaca l'ampli ventall d'activitats setmanals que impulsen les entitats del gran teixit associatiu tant reconegut per la societat a nivell local i també per a la resta de Catalunya, sobretot pel que fa al medi ambient.

Al setembre del 2021 el projecte ecosocial d'Educació mediambiental, cívica i de suport mutu es va dirigir tant a persones individuals com a comerços sostenibles passant a ser una realitat amb la constitució de l'Associació APROP GARRAF amb les cessions d'ús. Ara ja estem compartint bicicletes recuperades mitjançant donacions.

Actualment amb l'associació col·laboren assíduament els professionals següents: Tècnic de taller mecànic en reparació de bicicletes, Tècnics en comunicació, Agents de difusió a través d'Internet i boca-orella, diverses assessories de manera puntual. Comerços locals i diverses entitats de Catalunya donen suport a la iniciativa.

"Necessitem anar cap a estils de vida que valorin les aptituds"

UNEIX-TE
A NOSALTRES

Tots nosaltres participem sent voluntaris/es en accions mediambientals i de col.laboració social per a millorar la vida al nostre entorn.

Coneix els projectes socials en els que pots ser voluntari tu també.

Ciclo
bottom of page