top of page

Club Suport Mutu

ASOCIACIONES POR AYUDA MUTUA

"La nostra associació APROP GARRAF recolza les iniciatives d'economia socials i solidàries que transformen la manera de relacionar-nos fent més ampla la zona de confort en la que vivim on entra tothom. Sabem que el valor dels productes i serveis venen determinats pel mercat basat principalment en l'oferta i la demanda, però també hem creat un mercat que a més ve determinat per valors de caràcter ecològic, social i amb vida."

Artesa De Segre La Noguera Pallaressa EntreBicis Associacio APROP GARRAF Mapa Tour Sosteni

¿Quins són els beneficis per a l'empresa, les associacions, les emprenedories i els professionals en general per formar part del CLUB de Suport Mutu?

Artesa De Segre La Noguera Pallaressa EntreBicis Associacio APROP GARRAF Mapa Tour Sosteni

Ara TOTHOM es pot registrar en l'àmbit personal i individual com a usuaris/àries del Club. Les entitats i professionals hauran d'omplir prèviament el Formulari online definint la seva activitat i sector.

wildflower-meadow-g8b3a74ef1_1280.jpg
BENEFICIS PROFESSIONALS

Quan les entitats i els professionals formen part del Club, a més de tenir els beneficis que tenen tots i totes, obtenen aquests:

  • Poder sol·licitar a l’Àrea de Comunicació d'APROP GARRAF suport en assessorament per a fer difusió d'alguna de les seves activitats o promocions a Internet i off-line.

  • Fer publicacions de la seva comunitat cap a la resta d’usuaris de la Plataforma Cyclos molt ben definida com a comunitat ecosocial.

  • Anunciar-te en el Mapa-Tour Autoguiat Sostenible que la nostra associació té a Google Maps amb més 12.000 visites en finalitzar el 2023 i continuem pujant. Per a fer l'anunci podem facilitar: el text de descripció, el retoc de les fotos escollides per a posar i la ressenya en català i anglès. Això és tot el que necessites per a estar visible!​

  • Nodrir entre totes una xarxa local i activa d'usuaris interessats en l'intercanvi i préstec de béns completant les propostes amb serveis privats i comunitaris per augmentar així la possibilitat d'atreure Clients Conscients i Socis Compromesos amb la sostenibilitat de l'economia local de Catalunya.​

  • Col·laborar així en promoure l'apropament entre poblacions i comarques de Catalunya que potenciïn el Turisme Sostenible i de Proximitat.

Tens una activitat tècnica, artística o professional? Ets una associació o una empresa? Si us plau,

 omple el formulari de valoracions per a contactar

 

Important!: Vincula alguna de les teves xarxes socials (Instagram, FB, LinkedIn, Discord...)

Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar al nostre telèfon de contacte i demanar per la secretària.

Ancla 1
bottom of page