top of page

COMPARTIR

Les bicicletes compartides són bicis amb petites reparacions a fer.

Totes provenen de donacions de particulars, empreses i, en breu, de la cessió de bicicletes que realitzarà l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a la nostra associació.

Les bicicletes que donem sempre són revisades per a tenir un diagnòstic i garantir el seu correcte funcionament abans de circular.

Les persones voluntàries d'associacions de Catalunya tenen prioritat en rebre bicicletes, són persones que realitzen tasques mediambientals o socioculturals i col.laboradors que treballen per a la sostenibilitat.

Una altra part de les bicicletes es donen a cercadors d'oportunitats a través de mitjans convencionals cobrint totes les despeses d'ençà que la bicicleta surt del lloc de donació finsarribar a la persona que la rep llesta per a rodar, afegint-li una donació econòmica per a cubrir despeses d'infraestructura de la nostra associació APROP GARRAF.

Actualment estem impulsant el projecte anomenat "Alliberem bicicletes per a persones vulnerables" per si vols fer alguna aportació.

 

Tot el recaptat es bolca íntegrament en aquesta iniciativa ecosocial d'educació mediambiental, cívica i de suport mutu.

Pots concretar la teva intenció de donació o sol·licitar una bicicleta a través del Formulari de contacte.

En cas que no tinguem la bicicleta adequada per a tu et pots inscriure a la llista de recepció, a l'espera que arribi la que millor et va.

 

LA COL·LABORACIÓ SOCIAL I MEDIAMBIENTAL

 

No importa si vius en un entorn urbà, perifèric o rural, la necessitat de sentir-nos bé entre veïns és present sempre. Natura és tot, fins i tot l'aire que respirem!

 

Contacta'ns quan vulguis ser voluntari/a o rebre avisos dels esdeveniments que es realitzen al teu voltant.

 

És molt autèntica la idea de realitzar petites accions que propiciïn grans canvis.

 

ENTREBICIS I ELS NOSTRES OBJECTIUS

 

Aquesta iniciativa va de Mobilitat Sostenible. Això implica reducció de la contaminació, contribució a la salut pública, evitar l'explotació petrolífera, fomentar la creació d'una altra mena d'ocupacions i crear ciutats verdes.

 

Fomentem el Suport Mutu. És la manera a través de la qual es solucionen problemes comuns entre els integrants dels grups, brinda suport afectiu i afavoreix els intercanvis de productes i serveis.

 

Advoquem per un Consum Conscient. El consum conscient actua de manera preventiva en la salut evitant malalties cròniques i en el planeta frenant el procés del canvi climàtic. Augmenta la biodiversitat. És la fórmula per a l'optimització de recursos.

 

Creiem que és fonamental que les polítiques públiques vagin encaminades a enfortir el sistema de ciclovies i l'Educació Cívica dels usuaris dels carrers. Volem contribuir a redissenyar les ciutats amb una mirada enfocada a l'ús del transport públic. És imprescindible per a nosaltres que sigui un disseny segur per a les dones i els usuaris en general.

Quan t'agradi, comparteix!

Amigos con bicicletas
bottom of page