top of page

COMPARTIR

Les bicicletes compartides són bicis amb petites reparacions a fer que es comparteixen principalment amb persones voluntàries, però també amb moltes de les persones de població general.

Totes les bicicletes provenen de donacions de particulars, empreses i, en breu, de la cessió de bicicletes que realitzarà l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a la nostra associació.

Les bicicletes que donem sempre són revisades per a tenir un diagnòstic i garantir el seu correcte funcionament abans de circular.

Les persones voluntàries d'associacions de Catalunya tenen prioritat en rebre bicicletes, són persones que realitzen tasques mediambientals o socioculturals i col.laboradors que treballen per a la sostenibilitat.

Una altra part de les bicicletes es donen a cercadors d'oportunitats a través de mitjans convencionals cobrint part de les despeses que la nostra associació APROP GARRAF té per a desenvolupar tota l'activitat de la Iniciativa EntreBicis. Tot el recaptat es bolca íntegrament en aquesta iniciativa ecosocial d'educació mediambiental, cívica i de suport mutu.

Pots concretar la teva intenció de donació o sol·licitar una bicicleta a través del Formulari de contacteEn cas que no tinguem la bicicleta adequada per a tu també et pots inscriure al Formulari de contacte, a l'espera que arribi la bicicleta que millor et va.

LA COL·LABORACIÓ SOCIAL I MEDIAMBIENTAL

 

No importa si vius en un entorn urbà, perifèric o rural, la necessitat de sentir-nos bé entre veïns és present sempre. Natura és tot, fins i tot l'aire que respirem!

 

Contacta'ns quan vulguis ser voluntari/a o rebre avisos dels esdeveniments que es realitzen al teu voltant.

 

És molt autèntica la idea de realitzar petites accions que propiciïn grans canvis.

 

ENTREBICIS I ELS NOSTRES OBJECTIUS

 

Aquesta iniciativa va de Mobilitat Sostenible. Això implica reducció de la contaminació, contribució a la salut pública, evitar l'explotació petrolífera, fomentar la creació d'una altra mena d'ocupacions i crear ciutats verdes.

 

Fomentem el Suport Mutu. És la manera a través de la qual es solucionen problemes comuns entre els integrants dels grups, brinda suport afectiu i afavoreix els intercanvis de productes i serveis.

 

Advoquem per un Consum Conscient. El consum conscient actua de manera preventiva en la salut evitant malalties cròniques i en el planeta frenant el procés del canvi climàtic. Augmenta la biodiversitat. És la fórmula per a l'optimització de recursos.

 

Creiem que és fonamental que les polítiques públiques vagin encaminades a enfortir el sistema de ciclovies i l'Educació Cívica dels usuaris dels carrers. Volem contribuir a redissenyar les ciutats amb una mirada enfocada a l'ús del transport públic. És imprescindible per a nosaltres que sigui un disseny segur per a les dones i els usuaris en general.

Quan t'agradi, comparteix!

Amigos con bicicletas
bottom of page