top of page

COMPARTIR

Les bicicletes compartides amb petites reparacions a fer provenen de donacions de particulars, empreses sostenibles i de la cessió de bicicletes que realitzarà l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a la nostra associació. Sempre són revisades per a tenir un diagnòstic i garantir el seu correcte funcionament abans de circular.

La majoria de quins reben aquestes bicicletes són persones voluntàries que realitzen tasques mediambientals o socioculturals i/o tot tipus de col.laboradors que donen soport a les iniciatives sostenibles.

Un altre part de les bicicletes es donen a cercadors d'oportunitats a través de mitjans convencionals cobrint els gastos de reparació i transport que hem tingut per a recuperar-les i una petita donació econòmica a la nostra Associació. Tot el recaptat es bolca íntegrament en aquesta iniciativa ecosocial d'educació medioambiental i cívica.

Pots concretar la teva intenció de donació o de sol·licitud de bicicleta i participació a través del Formulari de contacte.

 

LA COL·LABORACIÓ SOCIAL I MEDIAMBIENTAL

 

No importa si vius en un entorn urbà, perifèric o rural, la necessitat de sentir-nos bé entre veïns és present sempre. Natura és tot, fins i tot l'aire que respirem!

 

Contacta'ns quan vulguis ser voluntari/a o rebre avisos dels esdeveniments que es realitzen al teu voltant.

 

És molt autèntica la idea de realitzar petites accions que propiciïn grans canvis.

 

ENTREBICIS I ELS NOSTRES OBJECTIUS

 

Aquesta iniciativa va de Mobilitat Sostenible. Això implica reducció de la contaminació, contribució a la salut pública, evitar l'explotació petrolífera, fomentar la creació d'una altra mena d'ocupacions i crear ciutats verdes.

 

Fomentem el Suport Mutu. És la manera a través de la qual es solucionen problemes comuns entre els integrants dels grups, brinda suport afectiu i afavoreix els intercanvis de productes i serveis.

 

Advoquem per un Consum Conscient. El consum conscient actua de manera preventiva en la salut evitant malalties cròniques i en el planeta frenant el procés del canvi climàtic. Augmenta la biodiversitat. És la fórmula per a l'optimització de recursos.

 

Creiem que és fonamental que les polítiques públiques vagin encaminades a enfortir el sistema de ciclovies i l'Educació Cívica dels usuaris dels carrers. Volem contribuir a redissenyar les ciutats amb una mirada enfocada a l'ús del transport públic. És imprescindible per a nosaltres que sigui un disseny segur per a les dones i els usuaris en general.

Quan t'agradi, comparteix!

Amigos con bicicletas
bottom of page