COMPARTIR

Les bicicletes compartides recuperades provenen de donacions. Sempre són revisades per garantir el seu correcte funcionament abans de circular.

La majoria de quins reben aquestes bicicletes són persones voluntàries que realitzen tasques mediambientals o socioculturals i/o tot tipus de col.laboradores que donen soport a la iniciativa.

Un altre part de les bicicletes es venen a cercadors d'oportunitats a través de mitjans convencionals. Tot el recaptat es bolca íntegrament en aquesta iniciativa ecosocial d'educació medioambiental i cívica.

Pots concretar la teva intenció de donació o de sol·licitud de bicicleta a través del Formulari de contacte.

 

LA COL·LABORACIÓ SOCIAL I MEDIAMBIENTAL

 

No importa si vius en un entorn urbà, perifèric o rural, la necessitat de sentir-nos bé entre veïns és present sempre. Natura és tot, fins i tot l'aire que respirem!

 

Contacta'ns quan vulguis ser voluntari/a o rebre avisos dels esdeveniments que es realitzen al teu voltant.

 

És molt autèntica la idea de realitzar petites accions que propiciïn grans canvis.

 

ENTREBICIS I ELS NOSTRES OBJECTIUS

 

Aquesta iniciativa va de Mobilitat Sostenible. Això implica reducció de la contaminació, contribució a la salut pública, evitar l'explotació petrolífera, fomentar la creació d'una altra mena d'ocupacions i crear ciutats verdes.

 

Fomentem el Suport Mutu. És la manera a través de la qual es solucionen problemes comuns entre els integrants dels grups, brinda suport afectiu i afavoreix els intercanvis de productes o de serveis.

 

Advoquem per un Consum Conscient. El consum conscient actua de manera preventiva en la salut evitant malalties cròniques i en el planeta frenant el procés del canvi climàtic. Augmenta la biodiversitat. És la fórmula per a l'optimització de recursos.

 

Creiem que és fonamental que les polítiques públiques vagin encaminades a enfortir el sistema de ciclovies i l'Educació Cívica dels usuaris dels carrers. Volem contribuir a redissenyar les ciutats amb una mirada enfocada a l'ús del transport públic. És imprescindible per a nosaltres que sigui un disseny segur per a les dones i els usuaris en general.

Quan t'agradi, comparteix!

Amigos con bicicletas