top of page
  • Writer's pictureJenny o'dell

Va de energies ! ! !

Arriba una certa edat o una certa condició física que ens condiciona, és a dir, quan un ja es troba físicament menys òptim per a fer esforços i vol continuar passejant lliurement amb bicicleta és que ens plantegem si continuar usant la bicicleta mecànica de tota la vida o va arribar el moment de canviar-la per una elèctrica.


Si aquest és el teu cas, aquí et deixem algunes ressenyes per a saber si prefereixes una nova o de segona mà. Perquè aquesta és la primera pregunta que ens farem. I encara que sembla ser una qüestió de la quantitat de diners de la qual disposem en aquest moment veurem que comprar una de segona mà i sense coneixements previs pot ser una cosa bastant desafiadora. Nosaltres hem conclòs en què és preferible, en el cas de no saber res de bicicletes elèctriques, comprar-la nova.
Aquí van els tips que hem consultat per a saber com seria la millor manera de comprar una bicicleta elèctrica de segona mà:


Investiga en línia conceptes bàsics sobre els tipus de bicicletes elèctriques, les característiques clau i què buscar en una bicicleta usada.


Determina on penses usar la bicicleta, quanta autonomia necessites, quin tipus de terreny recorreràs i quin és el teu pressupost.


Utilitza llocs web de venda de segona mà o plataformes locals d'anuncis classificats en la teva àrea.


Comunica't amb els venedors per a preguntar sobre l'historial de la bicicleta, la marca i model, l'edat de la bateria, i qualsevol reparació o manteniment realitzat.


Anar a veure-la personalment i assegura't de verificar l'estat general de la bicicleta, incloent-hi el marc, els frens, les llandes, i el sistema elèctric.


Si és possible, realitza una prova de conducció per a avaluar el rendiment i la comoditat de la bicicleta.


Consulta a un amic amb coneixements en bicicletes elèctriques o consulta en una botiga de bicicletes.


Negocia el preu amb el venedor comparant-los amb els preus en línia que vesteix.


Historial i documentació és molt important! Tenir el manual del propietari, garantia i l'historial de manteniment.


Abans de finalitzar la compra, realitza una última inspecció per a assegurar-te el seu estat real.


Paciència i diligència. És clar!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page