top of page
  • Writer's pictureJenny o'dell

Seguim amb les Ebikes

Updated: Dec 26, 2023

Avui decidim buscar proveïdors de ebikes als quals poder accedir amb garanties de qualitat i confiança. Així és que un recorregut pel mercat en línia ens planteja el següent:


- Què haurien de tenir els proveïdors de ebikes que estan treballant per a la sostenibilitat?


En el nostre viatge cap a la sostenibilitat iniciat fa més de 20 anys hem après a seleccionar acuradament la informació i sempre continuem fins obtenir els resultats més complets i satisfactoris. Crèiem fermament en aconseguir fer eleccions de proveïdors de ebikes que beneficiïn tant als ciclistes com al planeta. Per això, busquem fabricació europea principalment, no sols en l'elaboració dels dissenys sinó també en la producción més propera possible, i que abracés el més possible els valors de la sostenibilitat des de la seva concepció fins al seu lliurament.


 Foto: Stimoroll

- Què estem tenint en compte llavors com a ideal?


Proveïdors compromesos amb la utilització de materials que tinguin el menor impacte ambiental posible, que puguin ser reciclats per a minimitzar la petjada de carboni.


La sostenibilitat no sols es tracta dels materials, sinó també de l'energia que impulsa les operacions amigables amb el medi ambient en l'ús d'energies netes i també en el seu procés de creació.


Una bicicleta elèctrica ha de ser una inversió a llarg termini, tenir un disseny atemporal que resisteixi el desgast diari i compatible amb futures actualitzacions, evitant així l'obsolescència prematura.


La sostenibilitat no sols es tracta de productes, sinó també de comunitats locals, que ofereixen ocupacions justes i que participen activament en projectes socials.


Ens preocupem òbviament pel cicle de vida complet de les ebikes on s'implementen activament programes de reciclatge efectius, assegurant-nos que al final de la seva vida útil siguin manejades de manera responsable i no acabin les bateries en abocadors.


Aviat us presentarem els resultats d'aquesta recerca!

Tots hem de pensar que quan anem a triar una ebike estem triant alhora un futur més net, més verd i més brillant, o no… i la llibertat de conduir amb propòsit!
4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page