top of page

SUPORT
MUTU

El Suport Mutu és la manera a través de la qual es solucionen problemes comuns entre els integrants dels grups afavorint els intercanvis de productes o de serveis per una economia social, solidària i segura.

El nostre recorregut fins ara! Donem diverses prestacions a les bicicletes. Totes amb caràcter social:

Les bicicletes sempre són donades o prestades per a fomentar la mobilitat sostenible entre persones voluntàries i col·laboradores d'accions mediambientals o socioculturals a Catalunya (consulteu-nos per a formar part de les associacions). Poden beneficiar-se també tots els nostres seguidors i seguidores.

El que es paguen són les despeses que tenim en concepte de transport, diagnòstic, reparació, dietes del voluntariat i resta de despeses necessàries per posar a punt les bicicletes. En cas de no pertanya a cap associació haurà a més una aportació económica per a la nostra entitat.

 

Iniciem el projecte "Alliberem bicicletes per a persones vulnerables"

Realitzem sortejos i donacions d'accessoris per a les bicicletes i els/les ciclistes.

En cas de no voler definitivament donar-li ús propi a la teva bicicleta i voler donar-la a l'EntreBicis té en compte que,

 

AVUI DONES una bicicleta i demà, si necessites una,

ET DONAREM un altre similar

amb les mateixes prestacions que la que vas donar!

D'aquesta manera a més de donar-li ús i una segona vida, ajudes a voluntaris/as i/o a les seves associacions a tenir altre millor i tu no perdràs la possibilitat de tenir-ne una quan la necessitis.


​​
És imprescindible baixar-te l'app per a tenir accés a qualsevol d'aquestes prestacions. Cada cas de cada persona és particular i es tracta com tal.

 

Sempre aconseguim acords totalment transparents i amb aportacions justes.

bottom of page