top of page

APOYO
MUTUO

El Suport Mutu (Ayuda Mutua) és la manera a través de la qual es solucionen problemes comuns entre els integrants dels grups afavorint els intercanvis de productes o de serveis per una economia social, solidària i segura.

El nostre recorregut fins ara:

 

Donem diverses prestacions a les bicicletes, totes amb caràcter social a Catalunya.

 

Les bicicletes sempre són donades o prestades per a fomentar la mobilitat sostenible entre persones voluntàries i col·laboradores d'accions mediambientals o socioculturals. Poden beneficiar-se també tots els nostres seguidors i seguidores.

El que es paguen són les despeses que tenim en concepte de transport, diagnòstic, reparació, dietes del voluntariat i resta de despeses necessàries per posar a punt les bicicletes i mantenir la iniciativa.

 

Sortejos i donacions d'accessoris:

 

Realitzem sortejos i donacions d'accessoris per a les bicicletes i els/les ciclistes.

 

Si vols donar la teva bicicleta a l'EntreBicis, tingues en compte que:

 

Avui dones una bicicleta i demà, si necessites una, et donarem una altra similar amb les mateixes prestacions que la que vas donar.

D'aquesta manera, a més de donar-li ús i una segona vida ara, ajudes als voluntaris i/o a les seves associacions a tenir una millor bicicleta, i tu no perdràs la possibilitat de tenir-ne una quan la necessitis.

bottom of page