top of page

Condicions Generals

En accedir-hi a la web www.entrebicis.org propietat de l'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF, sigui de manera directa o indirecta, es considera que l'usuari ha pres coneixement dels continguts i s'està d'acord amb els Termes i Condicions de l'ASSOCIACIÓ APROP Garraf ("EntreBicis") que s'indiquen a continuació. Aquesta web pertany i és actualitzada per APROP GARRAF (associació).

Section Title

1 \ Definicions

L'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF cedeix gratuitament bicicletes en qualitat de donatiu a persones voluntàries principalment de les diferents associacions del territori català. En segon terme fa els donatius a persones de població general.

Les bicicletes provenen de donacions de particulars i entitats conscients en temes de sostenibilitat que ja no les utilitzen. Totes les bicicletes es troben en bon estat i tan sols tenen petites reparacions a fer que l'associació repara.

Les peticions per accedir a una bicicleta es valoraran i resoldran com més aviat millor.

 

Expliquem aquí un sistema de funcionament, però sempre intentarem adaptar-nos a les necessitats de tothom.

A mesura que avancem amb el nostre afany de posar en ús bicicletes en desús i impulsar la recuperació compartida de bicicletes com una altra manera de relacionar-nos, anem trobant noves formes més justes, socials, solidàries i segures de portar a la pràctica aquestes i altres accions.

1 \ Responsabilitat Compartida

​Passos a seguir:

1. Truca'ns o escriu i t'enviarem l'enllaç a les bicicletes que tenim en el moment. Un cop trobada la bicicleta adequada et proposarem la manera de posar-la a rodar tan aviat com sigui possible amb la possibilitat de quedar-te amb la bicicleta.. A vegades pasaràs a formar part del llistat de sol.licitants si hi ha molta demanda o no trobem la que necessites en aquell moment.

2. El que es donen són les bicicletes de forma gratuïta a les persones que compensen económicament part de les despeses que l'associació té per posar-les a funcionar (diagnòstic, posada a punt de la bicicleta, la reparació si és necessària i la infraestructura com ser el transport, dietes del voluntariat, etc.). Verifiquem que el funcionament de les bicicletes sigui el correcte i per això comptem amb els tallers mecànics de la xarxa de tallers col·laboradors de la Iniciativa EntreBicis.

 

Volem que les bicicletes arribin a persones responsables.

3. En cas que vulguis reparar i quedar-te amb una bicicleta et direm d'avançar el 50% del total de despeses a l'Associació APROP GARRAF el 50%. Abonaràs el 50% restant de les despeses quan s'acabi de reparar.

2 \ Especificacions

Les donacions de bicicletes s'efectuen purament i simplement, sense sotmetre's a cap condició o limitació d'ús. Demanem a la persona que es queda amb una bicicleta de la Iniciativa EntreBicis que mantingui el contacte amb l'associació per a informar-se de les activitats previstes o que aquesta realitza. Totes les persones que vulguin poden participar de les activitats necessitaran posar-se en contacte amb l'associació quan sigui la primera vegada que participen d'una activitat.

El donatari es compromet a fer el manteniment adequat a la bicicleta donada en tot moment.

 

Totes dues parts signaran el contracte de donació.

3 \ Estat de la bicicleta

La bicicleta es lliurarà lliure de càrrega, gravamen i limitació, sense que existeixi sobre la mateixa contesa judicial de qualsevol índole.

4 \ Responsabilitats

El Donatari es fa càrrec de la bicicleta a partir de la signatura del contracte de donació de totes les despeses, impostos o pagaments que afectin a la bicicleta, i també a conservar-la amb la diligència deguda. Aquests conceptes ja no es poden reclamar al Donant tret que hi hagi hagut mala fe en la donació.

5 \ Legislació aplicable

Les parts que intervenen en el contracte de donació de bicicletes accepten aquestes condicions generals detallades en aquest document. Queden també voluntàriament sota la jurisdicció i competència dels Tribunals de Barcelona (Espanya), i queda exclosa la intervenció de qualsevol altre tribunal de qualsevol altre país.

bottom of page