top of page

DONATIUS DE BICICLETES

Condicions Generals

En accedir-hi a la web www.entrebicis.org propietat de l'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF, sigui de manera directa o indirecta, es considera que l'usuari ha pres coneixement dels continguts i s'està d'acord amb els Termes i Condicions de l'ASSOCIACIÓ APROP Garraf ("EntreBicis") que s'indiquen a continuació. Aquesta web pertany i és actualitzada per APROP GARRAF (associació).

Section Title

1 \ Definicions

L'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF cedeix bicicletes en qualitat de donatiu a persones voluntàries d'associacions i a persones majors d'edat que col·laboren amb les activitats i tasques que aquestes realitzen.

Les bicicletes provenen de donacions de particulars i empreses conscients en temes de sostenibilitat que ja no les utilitzen.

Totes les bicicletes es troben en bon estat i tan sols tenen petites reparacions a fer.

Les peticions es valoraran i resoldran el més aviat possible.

A mesura que avancem en el nostre afany de posar en ús bicicletes en desús i impulsar la recuperació compartida de bicicletes com una altra manera de relacionar-nos, anem trobant noves formes més justes, socials, solidàries i segures de portar a la pràctica aquestes accions.

1 \ Responsabilitat Compartida

​Passos a seguir:

1. Truca'ns o escriu i t'enviarem l'enllaç a les bicicletes que tenim en el moment. Un cop trobada la bicicleta adequada et proposarem la manera de posar-la a rodar tan aviat com sigui possible. A vegades pasaràs a formar part del Llistat de sol.licitants si hi ha molta demanda en aquell moment.

2. El que es donen són les bicicletes.La nostra associació es fa càrrec del diagnòstic, posa a punt la bicicleta i fa la reparació que sigui necessària perquè el seu funcionament sigui el correcte amb els tallers mecànics de la xarxa de tallers col·laboradors d'EntreBicis. Les despeses extres que hi ha per a portar a terme la logística de tot plegat seran també incloses en el total que la persona que es quedi amb ella pagarà quan se l'emporti.

 

Pot ser que en algun moment tinguem alguna bicicleta que per les seves característiques no s'ha reparat encara i sigui al magatzem. Podràs accedir a elles també per fer-te càrrec si és la que més t'agrada per tu.

 

És la nostra responsabilitat que la bicicleta surti en condicions òptimes del taller mecànic encarregat del correcte funcionament i de la seguretat en l'àmbit tècnic.

 

Volem que les bicicletes arribin a persones responsables.

3. En cas de tenir que començar una feina per alguna bicicleta que no estigui prèviament reparada per l'associació, necessitarem que deixis a l'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF el 50% del total en concepte d'avançament. Abonaràs el 50% restant en el moment del lliurament de la bicicleta.

Les persones voluntàries de famílies vulnerables tindràn la seva bicicleta 100% gratuïtes.

2 \ Especificacions

Les donacions de bicicletes s'efectuen purament i simplement, sense sotmetre's a cap condició o limitació excepte la de posar-se en contacte un dia al mes (abans del dia 10 de cada mes) amb la Iniciativa EntreBicis de l'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF per a informar-se de les activitats que la mateixa està realitzant o té previst realitzar. Totes les persones poden participar de les activitats si així ho desitgen.

El donatari es compromet a fer el manteniment adequat a la bicicleta donada.Totes dues parts signaran el contracte de donació mitjançant el qual queda per escrit formalitzat la donació a partir de la data que s'assenyali de mutu acord.

3 \ Estat de la bicicleta

La bicicleta es lliurarà lliure de càrrega, gravamen i limitació, sense que existeixi sobre la mateixa contesa judicial de qualsevol índole.

4 \ Responsabilitats

El Donatari es fa càrrec de la bicicleta a partir de la signatura del contracte de totes les despeses, impostos o pagaments que afectin el bé d'aquest acord, i també a conservar-lo amb la diligència deguda. Aquests conceptes ja no es poden reclamar al Donant tret que hi hagi hagut mala fe en la donació.

5 \ Legislació aplicable

Les parts que intervenen en el contracte de donació de bicicletes accepten aquestes condicions generals detallades en aquest document. Queden també voluntàriament sota la jurisdicció i competència dels Tribunals de Barcelona (Espanya), i queda exclosa la intervenció de qualsevol altre tribunal de qualsevol altre país.

bottom of page