top of page

DONATIUS DE BICICLETES

Condicions Generals

En accedir-hi a la web www.entrebicis.org propietat de l'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF, sigui de manera directa o indirecta, es considera que l'usuari ha pres coneixement dels continguts i s'està d'acord amb els Termes i Condicions de l'ASSOCIACIÓ APROP Garraf ("EntreBicis") que s'indiquen a continuació. Aquesta web pertany i és actualitzada per APROP GARRAF (associació).

Section Title

1 \ Definicions

L'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF cedeix bicicletes en qualitat de donatiu a persones voluntàries d'associacions i a persones majors d'edat que col·laboren amb les activitats i tasques que aquestes realitzen.

Les bicicletes provenen de donacions de particulars i empreses conscients en temes de sostenibilitat que ja no les utilitzen.

Totes les bicicletes es troben en bon estat i tan sols tenen petites reparacions a fer.

Les peticions es valoraran i resoldran el més aviat possible.

A mesura que avancem en el nostre afany de posar en ús bicicletes en desús i impulsar la recuperació compartida de bicicletes com una altra manera de relacionar-nos, anem trobant noves formes més justes, socials, solidàries i segures de portar a la pràctica aquestes accions.

1 \ Responsabilitat Compartida

​Passos a seguir:

1. Contacta i t'enviarem fotos perquè triïs la teva bicicleta. Un cop trobada la bicicleta adequada al nostre magatzem et proposarem la manera de posar-la a rodar tan aviat com sigui possible a través del Llistat de sol.licitants per a la responsabilitat compartida de bicicletes.

2. La nostra associació es fa càrrec de la revisió general per a la posada a punt i tu d'abonar 25€ per la preparació de la Bicicleta llesta per a rodar + 20€ pel Cadenat de seguretat que ve inclòs per defecte en el total de 45€. En cas que la bicicleta no portés els accessoris obligatoris de seguretat, també els posem.

És la nostra responsabilitat que la bicicleta surti en condicions òptimes del taller mecànic encarregat del correcte funcionament i de la seguretat a nivell tècnic.

Volem que les bicicletes arribin a persones responsables.

3. Si ho acceptes, per a començar la feina necessitem que deixis a l'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF el 50% del total en concepte d'avançament per a manteniment i posada a punt. Abonaràs el 50% restant en el moment del lliurament de la bicicleta.

Les persones voluntàries de famílies vulnerables tindràn la seva bicicleta 100% gratuïtes.

2 \ Especificacions

La donació de bicicletes a les persones voluntàries s'efectua pura i simplement, sense sotmetre's a cap condició o limitació excepte la d'acudir un dia al mes (abans del dia 10) a l'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF per a informar-se de les activitats que la mateixa està realitzant o té previst realitzar junt a altres associacions, poden participar d'aquestes si així ho desitjen, i serà vigent fins que El Donatari:

a) deixi de fer ús de la bicicleta,

b) per causa de l'incompliment d'aquesta condició descrita, o

c) per no fer el manteniment adequat a la bicicleta.

Totes dues parts signaran el contracte de donació mitjançant el qual queda per escrit formalitzada la donació a partir de la data assenyalada en aquest document.

3 \ Estat de la bicicleta

La bicicleta es lliurarà lliure de càrrega, gravamen i limitació, sense que existeixi sobre la mateixa contesa judicial de qualsevol índole.

4 \ Responsabilitats

El Donatari es fa càrrec de la bicicleta des de la signatura del contracte de totes les despeses, impostos o pagaments que afectin el bé d'aquest acord, i també a conservar-lo amb la diligència deguda. Aquests conceptes ja no es poden reclamar al Donant tret que hi hagi hagut mala fe en la donació.

5 \ Legislació aplicable

Les parts que intervenen en el contracte de donació de bicicletes accepten aquestes condicions generals detallades en aquest document. Queden també voluntàriament sota la jurisdicció i competència dels Tribunals de Barcelona (Espanya), i queda exclosa la intervenció de qualsevol altre tribunal de qualsevol altre país.

bottom of page