top of page

DONATIUS DE BICICLETES
Condicions Generals

En accedir-hi a la web www.entrebicis.org propietat de l'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF, sigui de manera directa o indirecta, es considera que l'usuari ha pres coneixement dels continguts i s'està d'acord amb els Termes i Condicions de l'ASSOCIACIÓ APROP Garraf ("EntreBicis") que s'indiquen a continuació. Aquesta web pertany i és actualitzada per APROP GARRAF (associació).

Section Title

1 \ Definicions

L'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF cedeix bicicletes en qualitat de donatiu a persones voluntàries principalment de diferents associacions del territori català. En segon terme les fa a persones de població general.

Les bicicletes provenen de donacions de particulars i entitats conscients en temes de sostenibilitat que ja no les utilitzen. Totes les bicicletes es troben en bon estat i tan sols tenen petites reparacions a fer.

Les peticions per accedir a una bicicleta es valoraran i resoldran com més aviat millor. Explique aquí un sistema de funcionament, però sempre intentarem adaptar-nos a les necessitats de tothom. Ara mateix treballem en el projecte ALLIBEREM BICICLETES PER A PERSONES VULNERABLES per arribar veritablement a tothom. Colabora!

A mesura que avancem amb el nostre afany de posar en ús bicicletes en desús i impulsar la restauració compartida de bicicletes com una altra manera de relacionar-nos, anem trobant noves formes més justes, socials, solidàries i segures de portar a la pràctica aquestes i altres accions.

1 \ Responsabilitat Compartida

​Passos a seguir:

1. Truca'ns o escriu i t'enviarem l'enllaç a les bicicletes que tenim en el moment. Un cop trobada la bicicleta adequada et proposarem la manera de posar-la a rodar per tu tan aviat com sigui possible. A vegades pasaràs a formar part del Llistat de sol.licitants si hi ha molta demanda en aquell moment i no trobem la que necessites.

2. El que es donen són les bicicletes. Tu es fas càrrec de totes les despeses que l'associació té per posar-les a funcionar (diagnòstic, posada a punt de la bicicleta, la reparació si és necessària i la infraestructura com ser el transport, etc.). Perquè el funcionament de les bicicletes sigui el correcte comptem amb els tallers mecànics de la xarxa de tallers col·laboradors d'EntreBicis.

 

Volem que les bicicletes arribin a persones responsables.

3. En cas de tenir que començar una restauració per alguna bicicleta que no estigui prèviament preparada per a funcionar per pedido, necessitarem que deixis a l'Associació APROP GARRAF el 50% del total en concepte d'avançament. Abonaràs el 50% restant de les despeses previament notificades en el moment del lliurament de la bicicleta.

2 \ Especificacions

Les donacions de bicicletes s'efectuen purament i simplement, sense sotmetre's a cap condició o limitació. Demanem almenys una vegada al mes la persona es posi en contacte amb la Iniciativa EntreBicis de l'Associació APROP GARRAF per a informar-se de les activitats previstes o que està realitzant mitjançant les xarxes socials. Totes les persones poden participar de les activitats si així ho desitgen.

El donatari es compromet a fer el manteniment adequat a la bicicleta donada.

 

Totes dues parts signaran el contracte de donació.

3 \ Estat de la bicicleta

La bicicleta es lliurarà lliure de càrrega, gravamen i limitació, sense que existeixi sobre la mateixa contesa judicial de qualsevol índole.

4 \ Responsabilitats

El Donatari es fa càrrec de la bicicleta a partir de la signatura del contracte de totes les despeses, impostos o pagaments que afectin el bé d'aquest acord, i també a conservar-lo amb la diligència deguda. Aquests conceptes ja no es poden reclamar al Donant tret que hi hagi hagut mala fe en la donació.

5 \ Legislació aplicable

Les parts que intervenen en el contracte de donació de bicicletes accepten aquestes condicions generals detallades en aquest document. Queden també voluntàriament sota la jurisdicció i competència dels Tribunals de Barcelona (Espanya), i queda exclosa la intervenció de qualsevol altre tribunal de qualsevol altre país.

bottom of page