top of page

Hola

Sóc Helen, secretària de l'Associació APROP GARRAF i formadora a la Iniciativa EntreBicis. Estic emocionada de compartir amb vosaltres la presentació de les formacions junt a la meva combinació d'habilitats en comunicació i coneixements d'Auxiliar Tècnic en Reparació i Manteniment de Bicicletes cursat durant 4 mesos a Biciclot l'any 2021.

El meu enfocament és assegurar-me que les nostres formacions d'EntreBicis arribin a tots els centres possibles de manera efectiva, comunicant, sobretot, la importància de la mobilitat sostenible. A més, la meva formació en reparació de bicicletes em permet no només parlar sobre bicicletes, sinó també ensenyar com mantenir-les en bon estat.

Estic aquí per recolzar-los i escoltar les idees. Junts, pedalejarem en un present sostenible i saludable. Ens veiem a les nostres properes Aules-Tallers de Bicicletes!

  • Facebook
  • Twitter
ASSOCIACIO APROP GARRAF INICIATIVA ENTREBICIS entrebicisartesadesegre entrebicismanresa AU

AULA-TALLER Presencial i Online

Des de la Iniciativa EntreBicis creiem que una bona manera per aconseguir la màxima implicació de la societat en la mobilitat sostenible, tant a pobles i ciutats com al medi natural, és a través de l'educació. Com a entitat, un dels nostres objectius és poder educar amb la fita de donar a conèixer tot allò que podem protegir i millorar.


Per això oferim activitats adreçades als centres educatius i socials on compartir coneixements, xerrades i cursos a través de les nostres AULES-TALLERS relacionades amb l'educació mediambiental, cívica i de suport mutu mitjaçant el nostre eix transversal que és La Bicicleta. Aules dirigides al públic juvenil i adult.

 


Si vols més informació, pots contactar amb nosaltres pel Formulari de contacte

Contacte

Siempre estic en búsqueda de noves oportunitats. Anem a conectar-nos!

34 658 613 873

bottom of page