top of page

Política de Privacitat

LA TEVA PRIVACITAT ÉS MOLT IMPORTANT PER A NOSALTRES

Section Title

Volem resoldre els dubtes que tinguis sobre la informació que esdevé d'aquesta navegació, la complementació dels formularis junt amb la resta de mitjans de contacte i l'ús de la nostra app com a usuari del nostre lloc web amb la màxima transparència baix el total compromís legal per tal de gaudir la teva experiència utilitzant la web www.entrebicis.org i la comunicació que mantenim.

L'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF, d'ara endavant RESPONSABLE del tractament de les dades personals de l'USUARI, us informa que en compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE) i de la Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents.

DADES PERSONALS I FI DEL TRACTAMENT

Pel manteniment de les relacions socials i comercials amb l'USUARI tractem les dades de caràcter personal incloses per ell mateix a través d'Email, formularis de contacte per a informació, inscripcions o suggeriments, whatsapp, SMS, MMS, Fax, xarxes i comunitats socials, cupons de participació en sortejos o qualsevol altre mitjà electrònic o físic que possibilita la comunicació pels escomesos.

GESTIÓ DE LES DADES

Els USUARIS proporcionen a través dels formularis i reste de mitjans de comunicació que utilitzen, dades personals imprescindibles perquè podem respondre les seves peticions i que ells mateixos introdueixen en els camps amb asterisc (*) del formulari web o els descarregables. Totes les dades que se sol·liciten a través del lloc web són obligatòries per a poder presentar correctament i de forma optimitzada les nostres presentacions i resultats de resposta; no podent assegurar respondre exactament a les necessitats plantejades si no es complimenta totes les dades sol·licitades. Només marcant la casella d'acceptació, s'està consentint expressament i de forma lliure i inequívoca l'autorització per a l'actuació corresponent de les peticions que seran cursades a la brevetat més gran possible. Així doncs,

Remetre comunicats d'informació, comercial i publicitària que realitzarà el RESPONSABLE relacionada amb les seves accions, productes, serveis i esdeveniments o dels seus col·laboradors/proveïdors que mantinguin actualitzada la comunicació de tipus social i comercial. Els tercers mai tindran accés a les dades personals i aquests en cap cas seran cedits, intercanviats o venuts a tercers. Donant-se el cas de fer algun tipus de cessió de dades sempre es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels USUARIS a la nostra associació per fer-ho.

Fem sondejos d'opinió de lliure participació i estudis estadístics que es comuniquen a l'USUARI.

Fem les corresponents respostes i accions a les peticions de l'USUARI.

Remetre el Butlletí de notícies de la web a l'USUARI en cas de publicació.


IMPORTANT: L'USUARI garanteix que les dades personals remeses al RESPONSABLE són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol canvi o modificació d'aquestes.

DRETS LEGALS

Les dades es conservaran mentre existeix-hi un interès comú en conservar-les per a les finalitats descrites anteriorment i quan ja no siguin necessàries per a aquestes es destruiran de forma adequada i sense comunicar-les a tercers a menys que esdevingui una obligació legal contrària.

Sempre que l'USUARI vulgui tindrà dret a accedir a la informació subministrada en els termes segons la llei, amb capacitat per poder rectificar, eliminar les seves dades, limitar, oposar-se al seu tractament o retirar el consentiment dirigint-se per escrit, a través de carta certificada per correu convencional o del correu electrònic amicsentrebicis@gmail.com, a l'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF indicant el seu nom, cognoms i DNI.

El RESPONSABLE garanteix que té implementades les mesures tècniques i organitzatives adequades per aplicar les mesures de seguretat que estableix el GDPR amb el fi de protegir les dades dels USUARIS.

En cas de posteriors modificacions de la nostra Política de privacitat, aquestes seran realitzades directament en aquest document amb la possibilitat de poder-se consultar aquí mateix públicament i regirà per a tot el nostre fitxer de dades sense que faci falta posar en coneixement prèviament de forma individual als nostres usuaris d'aquesta acció.

L'ASSOCIACIÓ APROP GARRAF es reserva el dret de prendre la seva completa decisió de modificar, afegir o eliminar parts d'aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment i sense avís previ.

GALETES o COOKIES


La navegació en aquest lloc web implica la instal·lació de galetes amb finalitats purament i exclusivament estadístiques. Aquestes galetes no tenen dades personals.

bottom of page