top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

La cura de la natura a les costes del Garraf

Tipo de proyecto

Reportatge

Fecha

28-06-24

Ubicación

Vilanova i la Geltrú

Aquest estiu, les platges del Garraf, especialment a Vilanova i la Geltrú, ofereixen diverses activitats responsables amb el medi ambient, destacant les sessions de meditació guiades al Refugi Climàtic de Ribes Roges. Aquestes activitats busquen preservar la biodiversitat, apropar-nos a la natura i millorar la nostra relació amb ella.
En el reportatge, un fotògraf d'ocells i participant de les meditacions comparteix la seva experiència. Ens transmet que el medi ambient no és una entitat separada de nosaltres, sinó una extensió del nostre propi cos. Cuidar del medi ambient és cuidar de nosaltres mateixos.
Aquest reportatge mostra com activitats com la meditació i la implicació personal en la conservació de l'entorn al Garraf poden fomentar una connexió profunda amb la natura, millorant el benestar individual i col·lectiu. La meditació augmenta la consciència i apreciació de l'entorn, mentre que el voluntariat en la reforestació i protecció de la fauna beneficia tant la natura com la comunitat. La cura del medi ambient és essencial per al nostre propi benestar, destacant la interdependència entre humans i natura.
Convidem els oients a visitar entrebicis.org per involucrar-se en esdeveniments i activitats a les costes del Garraf-Baix Penedès, contribuint activament d’aquesta manera a la preservació dels nostres espais naturals vitals.

bottom of page