top of page

dj., 26 de gen.

|

Cubelles

Dia internacional de l'educació ambiental a Cubelles: la millor tria !

Hem escollit la millor iniciativa pel dia de l'educació ambiental del 26 de gener, però és entorn d'aquest dia que tindrem el dissabte 28 de gener al matí la jornada d'activitats. Fins el 18 de febrer hi ha una exposició des de la qual podràs fer el teu Tour AUTOGUIAT per la natura amb Wikiloc.

Dia internacional de l'educació ambiental a Cubelles: la millor tria !
Dia internacional de l'educació ambiental a Cubelles: la millor tria !

Detalls

26 de gen. del 2023, 0:10 – 18 de febr. del 2023, 23:50

Cubelles, 08880 Cubelles, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Ara mateix hem escollit la millor iniciativa pel dia de l'educació ambiental que és el 26 de gener, però és el dissabte 28 de gener al matí que es fa la jornada d'activitats.

Paseu...paseu.... Tindrem:

Mostra de cinema documental: marató de documentals des de les 10 del matí fins a les 13 hores

Taller familiar per fer titelles amb verdures: 'Titelles amb verdures'

L'exposició del Consell Comarcal del Garraf 'Arran de mar', que mostra tot el patrimoni natural de la comarca

Exposició Arran de Mar

Des del 27 de gener fins al 18 de febrer, les persones usuàries de la biblioteca podran visitar al vestíbul l'exposició promoguda pel Consell Comarcal del Garraf 'Arran de mar', que proposa un passeig pels espais naturals singulars i únics de la costa i del litoral del Garraf protegits ambientalment. Aquests espais han estat declarats Llocs d'importància Comunitària (LIC), Zona d'Especial Protecció per a les Aus (ZEPA), Xarxa Natura 2000.

En tan sols 26 km de costa, passant per Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Sitges, trobem una gran varietat d'espais naturals, d'alt valor ambiental. Són espais rics i diversos en patrimoni natural i històric; espais forestals amb garrigues, brolles, pinedes, matollars; amb un patrimoni geològic de costa abrupta amb platges, cales, coves, esquerdes, falles, penya-segats dunes i canyissars; zones deltaiques i fluvials. També espais agrícoles de vinyes i conreus, camins de ronda, senders i grans recorreguts, ermites, restes i castells, coves amb restes prehistòrics. I un mar sempre al costat, ple de vida amb fons marins singulars d'elevat interès i riquesa pesquera.

Fuente: https://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/noticies/id7068/mostra-suncine.htm

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page