top of page

Hola

Este tour multicultural no solo está destinado a los recién llegados, sino también a los residentes locales que pueden ser los mejores guías para descubrir lo desconocido de Barcelona a 50 minutos del Garraf, especialmente del barrio de Gràcia, la ciudad en la que vives o la que tienes cerca. Te sorprenderá también todo lo que puedes descubrir en el entorno natural que también encontrarás referenciado en él.

Estem en construcció

Cures i aprenentatge

Natural Mediterrani: "Tienda situada en la calle Asturias de Barcelona con productos naturales para cuidado corporal y fragancias, como jabones artesanales, eau de toilette y accesorios de luffa. Ofrece hidratantes corporales eco-friendly".

Mercat de la Llibertat

Fruiteria i verduleria

"Fruites i verdures de temporada, de producció responsable sense ús de pesticiedes i de Km0".
 

La llar i regals

Rellotgeria i Joieria: "Rellotger".


 

Alimentació ecològica

Super orgànic: "Aliments".

Alimentació km0 i artesanal

Pizzeria Micaela"Delicioses creacions amb ingredients frescos, preparades amb mestratge per delectar els paladars més exigents i autèntics".

Artesans, Artistes i Disseny

GreenLifeStyle: "GreenLifeStyle és més que roba orgànica. Representa un estil de vida verd i això és el que promovem. L'ètica en la moda i el respecte al medi ambient és el que regeix principalment la nostra activitat i impulsa la nostra passió".

Japamala & Friends: "Cada persona que visita Japamala pot trobar peces adequades a les seves necessitats, gustos i circumstàncies. Aquí trobes també una oportunitat d´aconseguir peces úniques, fetes a mà, a petita escala i, alhora, petits dissenyadors compten amb un lloc on les seves creacions i idees estan acollides amb cura i cura".

Bars, Restaurants i Cafeteries
 

Buenas Migas

"Cafeteria i menjar ràpid de qualitat"

 


Serveis generals

 

Marcs

"Quadres i litografies".

bottom of page