top of page

SUPORT
MUTU

El Suport Mutu és la manera a través de la qual es solucionen problemes comuns entre els integrants dels grups afavorint els intercanvis de productes o de serveis per una economia social, solidària i segura.

ORIGINAL_Bescanvis Roba Dona Associacio APROP GARRAF.png

Realitzem diversos serveis. Tots ells tenen contingut de caràcter social:

  • Donatius i Cessions d'ús de mitjans per a la mobilitat sostenible a persones voluntàries i col·laboradores d'accions mediambientals o socioculturals a Catalunya (consulteu-nos per a formar part de las associacions). Poden beneficiar-se també els col.laboradors/es de comerços sostenibles de determinades zones (consultar)

  • Donatius de bicicletes per a nenes i nens de famílies vulnerables

  • Sortejos de bicicletes i accessoris entre persones majors de 18 anys que participin ja sigui a través d'Instagram o en LA CASETA DELS DIJOUS: Punt d'Informació d'EntreBicis (Rambla Principal 61 - Vilanova i la Geltrú)

  • Col·laborem amb restauradors de bicicletes

  • Vendes de bicicletes i accessoris nous a qualsevol persona que ens segueixi.

  • La persona que dona una bicicleta sempre tindrà dret a demanar-nos un altre bicicleta quan la necessiti. Podrà ser en qualitat de donatiu o per cessió d'ús de les que estiguin disponibles en el moment que així ho sol·licite.

No és imprescindible ser soci/sòcia de l'Associació APROP GARRAF per a accedir a qualsevol d'aquests serveis o als xecs regal.

Els acords que aconseguim són sempre totalment transparents i a un preu just.

bottom of page