top of page

SUPORT
MUTU

El Suport Mutu és la manera a través de la qual es solucionen problemes comuns entre els integrants dels grups afavorint els intercanvis de productes o de serveis per una economia social, solidària i segura.

ORIGINAL_Bescanvis Roba Dona Associacio APROP GARRAF.png

El nostre recorregut! Realitzem diversos serveis. Tots ells tenen contingut de caràcter social:

  • Donatius i Cessions d'ús de mitjans per a la mobilitat sostenible a persones voluntàries i col·laboradores d'accions mediambientals o socioculturals a Catalunya (consulteu-nos per a formar part de les associacions). Poden beneficiar-se també els col·laboradors/es de comerços sostenibles de determinades zones (consultar).

  • Donatius de bicicletes per a nenes i nens de famílies vulnerables.

  • Sortejos de bicicletes i accessoris entre persones majors de 18 anys que participin sigui a través d'Instagram o en LA CASETA DELS DIJOUS: Punt d'Informació d'EntreBicis (Rambla Principal 61 - Vilanova i la Geltrú). 

  • Col·laborem amb restauradors de bicicletes.

  • Donatius mutus solidaris de bicicletes usades cobrint els gastos de reparació i transport i accessoris nous dels tallers de reparació que ens assiteixen a qualsevol persona que ens segueixi.

 

 

La persona que dona una bicicleta sempre tindrà dret a demanar-nos una altra bicicleta amb les mateixes prestacions que ha donat quan la necessiti. Podrà ser en qualitat de donatiu o per cessió d'ús de les que estiguin disponibles en el moment que així ho sol·liciti.
​​
No és imprescindible ser soci/sòcia de l'Associació APROP GARRAF per a accedir a qualsevol d'aquests serveis o als xecs regal.

Els acords que aconseguim són sempre totalment transparents i a un preu just.

bottom of page